Sponsoring

Meer dan 100 personen hebben sinds 2010 met de bouw van ruim 30 kerken en een hulpbudget van boven de €200.000,- bijgedragen aan de verspreiding van het evangelie en hulpgoederen in Kenia.

De groepsreizen hebben als hoofddoel:  de bouw van 3 kerken. Alle vervoers- en verblijfskosten worden door de deelnemers zelf betaald.

Daarnaast worden er tijdens reizen veel aandacht besteed aan missionaire en diaconale projecten zoals scholen, kindertehuizen, gevangenissen etc. Daarnaast wordt er niet alleen hulp geboden vanuit groepsreizen, maar is sinds de laatste jaren ook structurele hulp vanuit Nederland in de vorm van waterputten. Deze waterputten voorzien Keniaanse gemeenschappen ten allen tijden van schoon drinkwater. 

De benodigde €15000,- voor de bouw en hulp in Kenia proberen wij bij elkaar te halen door het organiseren van acties, maar met alleen de acties komen we niet aan het bedrag dat we willen.  Helpt u ons wel aan dat bedrag?

 

Als u als bedrijf of particulier wil bijdragen aan het waardevolle werk in Kenia, is een donatie van harte welkom. Dit kan ook in natura zijn, bijvoorbeeld hulpgoederen of praktische zaken voor acties. De mensen in Kenia zou het enorm helpen, maar ook voor uw bedrijf kan sponsoring aantrekkelijk zijn. Als u met €50,- of meer wilt steunen, zal uw logo op deze website geplaatst worden. Omdat de reis uitgaat van de Hervormde Gemeente Barneveld zijn giften fiscaal aftrekbaar.

U kunt uw bijdrage  leveren door geld over te maken naar onderstaand bankrekeningnummer. Ook kunt u rechtstreeks een donatie doen via de doneerknop op de homepagina. 

 

NL39RABO030.55.09.195  

t.n.v. Zendingscommissie Hervormde Gemeente Barneveld,

onder vermelding van:  Kenia2022

Wij zijn u ontzettend dankbaar voor uw gift!