Kenia reis 2023

Over 9 maanden is de reis naar Kenia van 27 november t/m 13 december. Een mooie periode om toe te groeien naar een onvergetelijke ervaring. Deze 12e reis vanuit Barneveld zal o.a. in het teken staan van het 60-jarig jubileum van de RCEA. Het hele jaar zullen er momenten zijn van gedenken en vieren waarbij de relatie met Nederland (GZB) aandacht krijgt.

De reis bestaat vooral uit het bezoeken van projecten (zie foto: golfplaten vernieuwd bij ziekenhuis Plateau), het daadwerkelijk mee helpen bouwen (o.a. aan kerken), maar ook de cultuur en natuur bewonderen. Vanwege de persoonlijke contacten zal e.e.a. in goed overleg gebeuren en ook de deelnemers kunnen hierin meedenken. Daarom zullen we zodra de samenstelling van de groep bekend is een aantal bijeenkomsten plannen om ons samen voor te bereiden. Er is geen reisbureau dat zo’n programma kan bieden en de kosten blijven relatief laag omdat het geen verdienmodel is. De tickets en reis/verblijfkosten zijn voor eigen rekening en komen uit op ± 1750,= Euro p.p. terwijl we fondsen werven om projecten te ondersteunen. We streven dit jaar naar het bouwen van vijf kerken, een waterproject financieren, voedselprogramma’s realiseren en schoolgeld betalen.

 

Voor al deze doelen kan er gericht gegeven worden en giften zijn fiscaal aftrekbaar vanwege de ANBI status van de kerk. Bijdragen mogen naar  NL39RABO0305509195 t.n.v. Zendingscommissie Hervormde Gemeente Barneveld, o.v.v Kenia project. Aanmelden voor de reis of meer informatie opvragen kan bij Anton en Els Verstoep via WhatsApp 06-83490929 of e-mail: averstoep@solcon.nl

Geplaatst in Overige.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *