Dankbaar want streefbedrag is gehaald!

We zijn begonnen met aftellen want over een maand vertrekken we naar Kenia op dinsdag 28 november. We zijn druk bezig met het regelen van de visa en het vullen van de extra koffers. Naast kerkbouw en waterpompprojecten zijn we ook betrokken bij het bouwen van huurhuisjes voor het missionaire programma (zie foto).

Er is hard gewerkt om voldoende financiële middelen binnen te krijgen. We zijn dankbaar dat we kunnen zeggen dat we het streefbedrag van 25.000 Euro hebben gehaald. Dit is o.a. gelukt met trouwe sponsors, familie en vrienden uit ons netwerk, maar ook de diaconie van verschillende gemeenten waar de 25 deelnemers uit komen. Daarnaast ook door verschillende acties: De actie met appeltaart en grillworst heeft ruim 2000 Euro op geleverd.  Zaterdag 28 oktober kunnen de bestellingen opgehaald worden, bij voorkeur vóór 13.00 uur. Een aantal bouwactiviteiten leveren ook ruim 2000 euro op. De opbrengst van ansichtkaarten en schilderijen heeft tot heden 1400 Euro opgebracht.

Wie naar het KOG event komt op 11 november in de Goede Herder Kerk van 14.00-19.30 uur kan ook nog bijdragen aan het goede doel. Daar vullen we een kraam en kan er ook gekocht worden met opbrengst voor Kenia.

Zondag 12 november is het zendingszondag en volgt een getuigenis in de dienst van 11.00 uur in de Oude Kerk.

Geplaatst in Overige.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *